Naar de inhoud
Handleidingen

Abonnementen, AI-builds en AI-punten

Wat elk abonnement bevat, hoe de AI wordt geteld, hoe je je abonnement wijzigt of opzegt en wat er gebeurt met een verwijderde website.

De abonnementen

  • Starter, gratis: 1 website, 1 AI-sitebuild, 20 AI-punten per maand, maximaal 5 pagina's.
  • Pro, €19 per maand of €190 per jaar: 1 website, 3 AI-sitebuilds, 150 AI-punten per maand, maximaal 50 pagina's, ondersteuning per e-mail.
  • Bedrijf, €39 per maand of €390 per jaar: 3 websites, 8 AI-sitebuilds, 300 AI-punten per maand, maximaal 150 pagina's per website, ondersteuning per e-mail.
De abonnementen, per maand of per jaar
De abonnementen, per maand of per jaar

Elk abonnement bevat de FaceFlow-editor, je eigen domein met HTTPS, alle talen die je nodig hebt en websites die in de EU worden gehost, zonder trackers van derden. De abonnementen verschillen ook in lijsten, formulieren, opslag en teamleden: vergelijk alles op de prijzenpagina. Prijzen zijn inclusief btw; wie jaarlijks betaalt, krijgt twee maanden gratis.

AI-sitebuilds en AI-punten

AI-sitebuilds gebruik je om met Website met AI een website te ontwerpen. Ze verlopen niet aan het eind van de maand: gebruik ze wanneer je maar wilt. Een nieuwe website kost één build; een wijziging in een sectie tijdens het ontwerpen, of een ontwerp in het tabblad Ontwerp, kost een twintigste build; een nieuwe sectie toevoegen aan een bestaande website, zoals een blog, kost een kwart build. Als je upgradet, komt het verschil tussen de abonnementen erbij.

AI-punten zijn voor de AI-assistent en komen elke maand terug. Een wijziging door de assistent kost 1 punt, een nieuw lijstitem of een nieuwe pagina 3, een mededeling 2 en een nieuwe taal 5. Zie Pas je website aan door het de AI-assistent te vragen.

Je abonnement upgraden

  1. Open Abonnement in je account, of Abonnement upgraden in het overzicht.
  2. Kies maandelijks of jaarlijks en daarna je abonnement.
  3. Vanaf Starter betaal je veilig via Stripe: met een kaart of met andere betaalmethoden die in jouw land beschikbaar zijn. Tussen betaalde abonnementen gaat de wijziging direct in en rekent Stripe alleen het verschil af voor de rest van de periode.

Upgrades gaan direct in. Downgrades gaan in aan het einde van je factuurperiode: tot die tijd toont de pagina de Geplande abonnementswijziging, die je kunt annuleren.

Opzeggen

Klik in Abonnement op Automatische verlenging stoppen, of kies Overstappen op gratis. Je houdt je abonnement tot het einde van de periode die je hebt betaald, daarna gaat je account terug naar Starter. Bedacht je je? Kies Automatische verlenging heractiveren vóór het einde.

Als je websites daarna meer gebruiken dan het kleinere abonnement toestaat, blijven ze online voor je bezoekers, maar de editor ervan wacht tot je weer upgradet of ze binnen de limieten van het abonnement brengt.

Facturen

Facturen toont je betalingen; met Factuur open je elke factuur van Stripe in een nieuw tabblad.

Een website verwijderen en herstellen

In Beheren verwijder je een website via de Gevarenzone. We bewaren de bestanden en gegevens 30 dagen onder Verwijderde apps in Mijn apps, waar Herstellen de website weer online zet, met het Pageface-adres; hij telt dan weer mee in je abonnement. We laten het je zeven dagen van tevoren weten voordat hij definitief wordt verwijderd. Met Nu verwijderen verwijder je hem meteen. Zolang hij bewaard wordt, telt een verwijderde website mee in je opslag.

Hulp van ons team

Met een betaald abonnement open je Support in je account om ons te schrijven: je bericht komt met je account mee, zodat we sneller kunnen helpen, en we antwoorden per e-mail. Iedereen kan ook schrijven naar [email protected], en in de FAQ staan antwoorden op de vragen die we het vaakst krijgen.

Nog een vraag? Lees de veelgestelde vragen · Schrijf ons